Mef Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin'den 23 Haziran Ile İlgili Dikkat Çeken Paylaşım

Mef Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin'den 23 Haziran Ile İlgili Dikkat Çeken Paylaşım
İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, 23 Haziran'da okulun tüm öğrencileri için bir sınav olacağını açıkladı. İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, Twitter'dan öğrencilerine seslendi.

İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, 23 Haziran'da okulun tüm öğrencileri için bir sınav olacağını açıkladı.

İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, Twitter'dan öğrencilerine seslendi. 23 Haziran'da tüm öğrenciler için bir sınav olacağını açıklayan Şahin, sınava giremeyecek öğrenciler için mazeret sınavı olmayacağını da ekledi.

ÖĞRENCİLERE ESPRİLİ DİLLE SANDIĞA GİTME ÇAĞRISI

MEF Üniversitesi Rektörü Şahin de, Twitter hesabından, "Sevgili Öğrencilerim, 23 Haziran'a tüm öğrenciler için bir sınav koyduk. Sınava gelmemezlik yapmayalım, mazeret sınavı olmayacak sonra" şeklinde mesaj attı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nin eski Rektörü de olan Şahin, YSK'nın iptal kararı sonrasında öğrencilere espri bir dille sandığa gitme çağrısı yaptı.

YSK'nin seçimlerin tekrar edileceğini açıklamasının ardından yeni tarihin 23 Haziran olacağı duyurulmuştu.

Kararın ardından pek çok kurum, havayolu şirketleri, konaklama firmaları müşterilerine 23 Haziran esnekliği sağladıklarına dair açıklamalar yapmıştı.

MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.