Mehmet Demirkol: "14.lüğün Teknik-Taktik Açıklaması Olmaz!"

Mehmet Demirkol: "14.lüğün Teknik-Taktik Açıklaması Olmaz!"
Spor Toto Süper Lig'in 30.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, maç sonrası basın açıklaması yapmamıştı. Bunun üzerine sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Metin Sipahoğlu, hafta içerisinde Yanal'ın bir basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

Beın Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında bu kararı değerlendirdi.

Demirkol konu ile ilgili yaptığı açılamada, "Yönetimin bu yaklaşımı yapması normal, Ersun hoca açısından bakalım. Ersun hocanın basın toplantısına gidip, "Arkadaşlar soru almayacağız" demesi, kendisi için yararlı mı değil mi? Teknik direktörlük denen şey, biraz camiayı yönetmek, oyuncularını yönetmek, hatta rakiplerini yönetmektir. Bu oyunu doğru oynamayı bilmektir. "Ben konuşmuyorum!" demek, bundan vazgeçmek demektir. Bunları doğru, beğendiğimiz şekilde yönetenler var, beğenmediğimiz şekilde yönetenler var, itiraz ettiklerimiz de var. Ancak, bu doğru bir yönetim değil bence." dedi.

"14. LÜĞÜN ANLATILACAK BİR YANI YOK!"

Ünlü spor yorumcusu konuşmasının devamında Fenerbahçe'nin ligde bulunduğu konuma atıfta bulunarak, " 2. kısmında söylenen şey ise teknik ve taktik kısmı. 14. lüğün, teknik ve taktik açıklaması olmaz! Açıklama puan durumudur. 2. olursun, anlatırsın, 3. olursun, anlatırsın, 5. olursun, anlatırsın, 7. olursun anlatırsın, 14. sün, her maç stadı 40 bin kişi dolduruyorsun, bunun anlatılacak bir şeyi yok! "Biz bunu unutalım, bunda hiç birimiz hiçbir şeyi yapamadık, baştan aşşağı ıska attık, beceremedik, kusura bakmayın unutun, hepinize destekleriniz için teşekkür ederiz.. Sevgili taraftarımız, herkese teşekkür ederiz, çok büyük bir fiyaskoydu bu sene, önümüzdeki sene hiç endişe etmeyin, olağanüstü bir sezon geçireceğiz" dersin, yoluna devma edersin. Yoksa bu sene ile ilgili anlatılacak değil, unutulacak çok şey var. İçerde analizleri yapılır, içerde anlatılacak çok şey var. Ancak, bir teknik direktör çıkıp "Biz 14. olduk çünkü!..." derse..." diyerek görüşlerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.