Mehmet Demirkol'dan Ali Koç Ve Beşiktaş Örneği!

Mehmet Demirkol'dan Ali Koç Ve Beşiktaş Örneği!
Sporx TV'nin sosyal medya platformlarından yayınlanan Futbol Masası programına konuk olan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç hakkında Beşiktaş örneği verdi.''BEŞİKTAŞ'I TUTMAM LAZIM DESE...'' Ali Koç'un önemli bir figür olduğunu belirten Demirkol, ''Ali Koç bugün.
Sporx TV'nin sosyal medya platformlarından yayınlanan Futbol Masası programına konuk olan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç hakkında Beşiktaş örneği verdi.

''BEŞİKTAŞ'I TUTMAM LAZIM DESE...''

Ali Koç'un önemli bir figür olduğunu belirten Demirkol, ''Ali Koç bugün dese ki 'Ben hayatım boyunca hata yaptım, babamın takımı Beşiktaş'ı tutmam lazım' dese, iki sene sonra Beşiktaş'a başkan olur. Öyle bir figür çünkü...'' sözlerini kullandı.

''AYKUT KOCAMAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYOR GİBİ...''

Mehmet Demirkol, Ali Koç'un teknik direktör Aykut Kocaman ile devam edebileceğini de söylerken ''Ali Koç, Aykut Kocaman ile devam etmek istiyor gibi. İstiyorsa da devam etmeli bence. Ama bir taraftar baskısı var. Gerçekten en iyi seçeneğin Aykut Kocaman olduğunu düşünüyorsa devam etmeli. Aziz Yıldırım, iki yıl önce kulüp kapısından geçemez diyordu Kocaman için. Şimdi kulüp efsanesi diyor.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.