'borç Yapılandırması İstedi' Denilen Doğuş Grubu'ndan Açıklama: Çalışmalar Normal Seyrinde

'borç Yapılandırması İstedi' Denilen Doğuş Grubu'ndan Açıklama: Çalışmalar Normal Seyrinde
Dövizdeki kur farkından dolayı zarar ettiği gerekçesiyle bankalarla masaya oturduğu ve borç yapılandırması istediği öne sürülen Doğuş Holding'den açıklama geldi.

Dövizdeki kur farkından dolayı zarar ettiği gerekçesiyle bankalarla masaya oturduğu ve borç yapılandırması istediği öne sürülen Doğuş Holding'den açıklama geldi. Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada "Bankalarla çalışmalarımız normal seyrinde devam etmekte, kredi alma ve kapatma faaliyetlerimiz sürmektedir." ifadelerine yer verildi.

"YATIRIM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de değişimin öncüleri arasında yer alan Doğuş Grubu, sahip olduğu geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmak için en etkin şekilde kullanmakta ve Türkiye'ye yatırım yapmayı en birinci önceliği olarak görmektedir.

Ferit Şahenk

"ÇALIŞMALAR NORMAL SEYRİNDE"

Değişen dünya dinamiklerine uyum süreçleri kapsamında doğal olarak tüm paydaşlarımız ile sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu bağlamda bankalarla olan çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi normal seyrinde devam etmekte, proje finansman ve sendikasyon kredileri alma ve kapatma faaliyetlerimiz de sürmektedir.

Doğuş Grubu'nun yeni vizyonu; Türkiye'nin bir dünya markası olma yolundaki gayretleri ve çalışmaları ile paralel şekilde devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.