Başkan Atilla’dan Esnaf Ziyaret Etti

Başkan Atilla’dan Esnaf Ziyaret Etti
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında ilçenin en büyük alış veriş...

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında ilçenin en büyük alış veriş merkezlerinden olan Metin AVM'yi ziyaret etti.

İşletme sahibi Metin Ökten ile bir süre sohbet eden Başkan Atilla, iş yeri merdivenlerini imara uygun bir şekilde iş yerinin içerisine doğru çeken Ökten'e ayrıca teşekkür etti. Başkan Atilla, burada yaptığı açıklamada, "Yolları ve kaldırımları yaptıktan sonra Metin kardeşim de duyarlı davranarak kaldırıma sarkan merdivenini bozmuş ve yeni içten merdivenini yapıyor. Hassasiyet gösterdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir marketi var. Ceylanpınar'a güzel hizmetler sunuyor. Hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

İşletme sahibi Metin Ökten, başkan Atilla'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yollarımız kaldırımlarımız çok güzel oldu. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.