"Gelecek Ellerinde Projesi"ne "Eğiten Şehir" Ödülü

"Gelecek Ellerinde Projesi"ne "Eğiten Şehir" Ödülü
Osmaniye Belediyesi, Yaşayan Şehirler Platformu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve 20 ayrı kategoriden oluşan "Şehir Ödülleri Türkiye" yarışmasında...

Osmaniye Belediyesi, Yaşayan Şehirler Platformu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve 20 ayrı kategoriden oluşan "Şehir Ödülleri Türkiye" yarışmasında "Gelecek Ellerinde Projesi" ile "Eğiten Şehir" ödülünü aldı.

Kültür ve Turizm ve Kalkınma Bakanlıklarının destekleri, Yaşayan Şehirler Platformu ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen yarışma sonunda, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Eğiten Şehir" ödülünü Yaşayan Şehirler Platformu Başkanı Alper Akın'ın elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Kadir Kara, "Yerel yönetim olarak gelecek nesillere yaşanabilir şehir bırakmak istiyoruz. Yaşadığımız dünyada her geçen gün yokluğunu daha çok hissettiğimiz su kaynaklarımızı ve suyumuzu korumak ve tasarruflu kullanımını gerçekleştirmek adına çocuklarımızdan başlayarak bir eğitim projesi gerçekleştirdik. Umut ediyorum ki bu projemiz ülke genelinde karşılık bulur. Bakanlıklar ve ilgili kurumlar bu konuda çalışmalar yürütüyor. Biz de çocuk ve gençlerden başlayarak bu kampanya ile toplumu verimli su kullanımı konusunda bilinçlendirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.