Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı

Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı
Osmangazi Üniversitesi'nin Meşelik Kampüsü'nde bir araştırma görevlisi dehşet saçtı.

Osmangazi Üniversitesi'nin Meşelik Kampüsü'nde bir araştırma görevlisi dehşet saçtı. Saldırganın açtığı ateşte 4 kişi yaşamını yitirdi.

REKTÖR AÇIKLAMA YAPTI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen, Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırıda ölenlerin sayısının 4 olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Gönen, yaptığı açıklamada, "Volkan ismindeki bir araştırma görevlimiz, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih Bey varmış, onu vurmuş. Daha sonra dekan yardımcımız ve üst katta 2 araştırma görevlimizi de vurmuş. Elinde tabanca ile binayı terk ettikten sonra güvenliklerimiz takip ekmişler.

Biraz ileride polis derdest etmiş. Durum bundan ibaret. Şu anda şimdilik 4 ölümüz var. Başımız sağ olsun. Osmangazi Üniversitesi camiası olarak inşallah bu tür hadiseleri bir daha yaşamayız. Başımız sağ olsun" dedi.

SINAVLAR İPTAL EDİLDİ

Rektör ayrıca yapılacak sınavların 2 gün iptal edildiğini belirtti.

İşte Osmangazi Üniversitesi'deki Saldırıda Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlileriİşte Osmangazi Üniversitesi'deki Saldırıda Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı! 4 Öğretim Görevlisi Hayatını KaybettiEskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı! 4 Öğretim Görevlisi Hayatını Kaybetti 4 Kişinin Öldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden İlk Görüntüler4 Kişinin Öldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden İlk Görüntüler Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları AnlattıOsmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.