Kafe Hırsızları Yakalandı

Kafe Hırsızları Yakalandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kafe ile bir internet kafeden hırsızlık yapan 1'i 18 yaşından küçük 2 kişi yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kafe ile bir internet kafeden hırsızlık yapan 1'i 18 yaşından küçük 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Aşağı Hisar Mahallesi'nde bulunan bir kafe ve Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri çalışma başlattı. Görevliler hırsızlık olaylarını gerçekleştiren E.Ç.'yi (18) yakaladı. E.Ç. emniyetteki ifadesinde kafede meydana gelen hırsızlık olayını E.K. isimli şahıs ile internet kafede meydana gelen hırsızlık olayını ise küçük yaştaki S.M. ile birlikte gerçekleştirdiğini belirtti. S.M. asayiş ekiplerince yakalanırken E.K.'nın ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerin emniyette yapılan parmak izi tespitinden ve kendi beyanlarından polis ve jandarma bölgesinde birçok iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlendi.

Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 18 yaşından küçük olan S.M. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken E.Ç. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.