Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi

Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi
ÇEDAŞ Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, hedeflerinin 2023 yılına kadar Tokat'taki 552 köy şebekesini yenilemek olduğunu ifade ederek,...

ÇEDAŞ Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, hedeflerinin 2023 yılına kadar Tokat'taki 552 köy şebekesini yenilemek olduğunu ifade ederek, "Bu kapsamda 200 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, mahalle ve köy muhtarları ile bir ayara geldi. ÇEDAŞ'ın 2017 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda muhtarların 2018 yılı yatırım talepleri alındı. Toplantı sonrası ÇEDAŞ tarafından muhtarlara şirkete çalışmalarındaki destekleri dolayısıyla plaket takdim edildi. Şelale Belediye Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, ÇEDAŞ Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, ÇEDAŞ Turhal İlçe İşletme Şefi Yavuz Ayten, Turhal Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş ve merkez ile köy muhtarı katıldı. Toplantıda konuşan ÇEDAŞ Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, şirket olarak 2017 yılında Tokat'a 35,2 milyon TL yatırım yaptıklarını belirterek şirketin özelleştirme tarihi olan 2010 yılından yana yatırımda yüzde yüzün üzerinde bir artış yaptıklarına dikkat çekti. ÇEDAŞ'ın 2023 vizyonu hakkında bilgiler veren Ertüzün, "Kırsal bölgelerde yaptığımız yatırımları artırarak devam ettiriyoruz. Köylerimizde 1980'li yıllardan kalma köy şebekelerini yenilerken ekonomik doldurmuş trafoları da değiştiriyoruz. Hedefimiz 2023 yılına kadar Tokat'taki 552 köy şebekesini yenilemek. Bu kapsamda 200 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Abonelerin en fazla talep ettiği konuların başında aydınlatma olduğuna vurgu yapan Ertüzün, 2017 yılında Tokat'ta 14 bin armatürün yenilendiğini, 2018 yılında ise 18 bin armatürün daha değiştirileceğini sözlerine ekledi.

Turhal Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş ise yaptığı konuşmada ÇEDAŞ'ın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "ÇEDAŞ Genel Müdürümüz Ahmet Sait Akboğa'ya öncelikle böyle bir organizasyonu yaptığı için teşekkür ediyorum. Böyle bir günde hepimizin bir araya gelmesi demek genel müdürümüzün bizim taleplerimizi ne derece önemsediğini göstermektedir. Ben ÇEDAŞ'a çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer ve Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün muhtarlara plaket takdim etti. Turhal Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş ise muhtarlara gösterdiği yakın ilgi ve hizmetleri dolayısıyla ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa adına Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün'e teşekkür plaketi verdi.

Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi

Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi

Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi

Çedaş’tan 200 Milyon Tl’lik Yatırım Hedefi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.