Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İstanbul İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İstanbul İçin Sağanak Yağış Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, önümüzdeki hafta için hava tahmin raporları sağanak yağışın Marmara Bölgesi ve Karadeniz'in batısından başlamak üzere yurdun birçok köşesinde etkili olacağını gösteriyor. SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ ETKİL

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, önümüzdeki hafta için hava tahmin raporları sağanak yağışın Marmara Bölgesi ve Karadeniz'in batısından başlamak üzere yurdun birçok köşesinde etkili olacağını gösteriyor.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL'A SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji, İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

İŞTE HAVA DURUMU RAPORU

10.09.2018 Pazartesi hava durumu:

11.09.2018 Salı hava durumu:

12.09.2018 Çarşamba hava durumu:

13.09.2018 Perşembe hava durumu:

14.09.2018 Cuma hava durumu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.