Meteorolojiden bayramda ’serin ve yağışlı hava’ uyarısı

Meteorolojiden bayramda ’serin ve yağışlı hava’ uyarısı
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’in hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini belirterek, vatandaşlara bayramda yağışa karşı duyarlı olmaları uyarısında bulundu. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz’de hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi. Hava sıcaklıklarının, hafta boyunca mevsim normallerinde ve yer yer altında seyretmesinin beklendiği...

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’in hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini belirterek, vatandaşlara bayramda yağışa karşı duyarlı olmaları uyarısında bulundu.


Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz’de hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi. Hava sıcaklıklarının, hafta boyunca mevsim normallerinde ve yer yer altında seyretmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, "Pazar, pazartesi, arife günü ve bayramın 1. günü; Doğu Akdeniz’in tamamının, bayramın 2. günü; Hatay ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana’nın iç kesimlerinin, bayramın 3. günü; Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinin, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer illerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor" denildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.