Öğrencilerin Türbe Ziyareti

Öğrencilerin Türbe Ziyareti
Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri ilçenin fethinde önemli rol oynayan ve okula ismi verilen Seydi Resul...

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri ilçenin fethinde önemli rol oynayan ve okula ismi verilen Seydi Resul "ün kabrini ziyaret ettiler.

Türbe gezisi ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Fatih Yaman, "Bu yıl okulumuza yeni başlayan 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte Şehitler Mahallesinde ilçenin fethinde önemli rol oynayan ve okulumuza ismi verilen Seydi Resul, Tekke şeyhleri ve yakınlarına ait mezarların bulunduğu Ahi Resul Zaviyesini ziyaret ederek vatan, millet uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımız için İbrahim Asma ve Mehmet Bodur hocalarımızın Kur'an tilavetini dinleyip, İlyas Çalışkan hocamızın duasına "Âmin" dedik. Verimli ve güzel bir gezi oldu. Bu programın gerçekleşmesinde, öğrencilere nezaret edilmesinde emeği olan değerli öğretmenlerimize, iştirak eden sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.(MA-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.