Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar Sürprizi!

Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar Sürprizi!
Beşiktaş'ta forvet operasyonu! Son iki sezonun şampiyon bitiren ancak bu sezon bitime 3 hafta kala bu hedefin uzağında kalan Beşiktaş, yeniden yapılanma için startı verdi. İlk etapta takımı gençleştirmek isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, bunun yanı sıra yüksek maliyetleri olmasına.
Beşiktaş'ta forvet operasyonu! Son iki sezonun şampiyon bitiren ancak bu sezon bitime 3 hafta kala bu hedefin uzağında kalan Beşiktaş, yeniden yapılanma için startı verdi.

İlk etapta takımı gençleştirmek isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, bunun yanı sıra yüksek maliyetleri olmasına karşın verim alamadıkları yeni transferler Alvaro Negredo, Vagner Love gibi isimlerle anlaşıp yolları ayırmayı planlıyor.

VINCENT ABOUBAKAR BOMBASI!

Anderson Talisca'nın bonservisini almak isteyen Kartal'ın hedefinde ise yeniden Vincent Aboubakar var. Geçen sezon kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyen ve olumlu izler bırakan ancak pahalı olması nedeniyle bonservisi alınamayan Kamerunlu golcünün tekrar kiralanması gündemde.

PORTO İLE HEMEN GÖRÜŞÜLECEK!

Sezon başında Aboubakar'ın transfer edilmemesi nedeniyle pişmanlık yaşayan Beşiktaş yönetiminin bu konuyu masaya yatırdığı, sezonun bitmesi ile birlikte hem Porto kulübü hem de oyuncu ile temas kurmayı planladıkları öğrenildi. Portekiz kulübü kiralık bir sözleşme önerecek olan Kartal'ın Aboubakar'a da iyi bir teklif yapıp işi bitirmek istedikleri kaydedildi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.