Metroda FETÖ propagandası

Metroda FETÖ propagandası
FETÖ provokatörleri, Ankara metrosunda küstahça açık açık propaganda yaptı. Yolcuların bu kişilere sessiz kalması tepki çekti.

Her fırsatta sosyal medyada propaganda yapan FETÖ mensupları, şimdi de halka açık alanlarda, tutuklu örgüt elemanları için propagandaya başladı. Ankara Metrosu'nda, sade bir vatandaş' gibi görünerek FETÖ'nün propagandasını yapan iki provokatör, sözde KHK mağduriyeti ve darbeye karışan askerî öğrencilerin tutuklanması ile ilgili konuşmalar yaptı. Provokatörlerden birisi, Eskişehir'den geldiğini iddia ederek, müebbet hapis cezasına çarptırılan Hava Harp Okulu eski öğrencisi Fatih Talha Çetinkaya'nın annesi Melek Çetinkaya için destek istedi.
Diğer provokatör ise Melek Çetinkaya'nın eylem yapamadığını, bunun adaletsizlik olduğunu iddia etti. Güvenlik güçleri tarafından daha önce, aynı provokatöre Melek Çetinkaya ile Güvenpark'ta izinsiz bir şekilde eylem yaparken müdahale edilmişti. Provokatörün, burada çektiği bir videoda Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar'a tehditler yağdırdığı dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.