Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde bulunan mezarlıklarda ot temizliği, yol düzenlemesi ve ilaçlama...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde bulunan mezarlıklarda ot temizliği, yol düzenlemesi ve ilaçlama çalışması başlattı. Çalışmalar, Demircililer tarafından takdirle karşılandı.

İl genelinde bulunan mezarlıkların temizliği konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına Demirci ilçesiyle devam etti. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kabir ziyareti yapacak olan vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde ve mahallelerinde bulunan mezarlıklarda ot temizliği, yol düzenlemesi ve ilaçlama çalışması başlattı. Demirci halkı tarafından takdirle karşılanan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.