MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Türkiye S-400 almak istiyorsa alacaktır, bu iş bitmiştir'

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Türkiye S-400 almak istiyorsa alacaktır, bu iş bitmiştir'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “ABD S-400’leri almamıza neden karşıdır? Türkiye'nin savunmasız kalması ABD’nin işine nasıl yarar? Türkiye S-400 almak istiyorsa alacaktır. Bu iş bitmiştir. Ve buna kara verecek tek merci yine Türkiye’nin kendisidir. Ülkemiz ABD’nin ne sömürgesi ne de eyaletidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerine sayılı günler kala, hemşehri dernekleri temsilcileriyle Ataköy'de bir otelde buluştu. Toplantıda İstanbul seçiminin önemine yönelik konuşan Bahçeli, “Hepiniz bir sebeple doğduğunuz yerden buraya geldiniz, burayı yuva yaptınız. Ancak hiçbir zaman geldiğiniz vatan köşelerini unutmadınız. Biz Türkiye'yiz. Biz büyük bir aileyiz. Biz İstanbul'uz. Hemşehrilik güçlü ve özel bir bağdır” dedi.

İstanbul seçimlerine 5 ana strateji

“23 Haziran'da İstanbul'un kaderi belirlenecek” diyen Bahçeli, “23 Haziran'da İstanbul'un geleceği belli olacak. Bu yüzden İstanbul seçimleri tarihi niteliktedir. MHP İstanbul seçimlerine 5 ana stratejiyle hazırlanmaktadır. Birinci olarak, bütün teşkilatlarımız Cumhur İttifakının başarısı için aktif şekilde sahada olacaklardır. İkinci olarak AK Parti'yle uyumlu ve ahenkli bir dil kullanılacaktır. Üçüncü olarak yüz yüze iletişime önem verilecektir. Dördündü olarak Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran'da aldığı oy oranını gerisine düşülmeyecektir. Beşinci olarak da hemşehri profiline uygun olan temas ve diyaloglar geliştirilecektir. Hemşehri dernekleriyle dürüst bir temas halindeyiz. İstanbul'u Binali Yıldırım'a teslim edelim arzusundayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.