MHP lideri Bahçeli: 'AB'yle bir yol ayrımına gelinmiştir, bir karar arifesinde olduğumuz açıktır'

MHP lideri Bahçeli: 'AB'yle bir yol ayrımına gelinmiştir, bir karar arifesinde olduğumuz açıktır'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3T ziyaretleri kapsamında Karabük’e geldi. Bahçeli, “Bir yanda ABD, diğer yanda AB ülkeleri ülkemizin sinir uçlarıyla oynuyorlar, milli sabrı zorluyorlar. AB’yle bir yol ayrımına gelinmiştir. AB’yle bir karar arifesinde olduğumuz açıktır. Biz bu deveyi de gütmeyeceğiz, bu diyardan da gitmeyeceğiz. Biz Türkiye’yiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Seçimleri sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Bu bağlamda Karabük Belediyesini ziyaret eden Bahçeli, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde partimizin siyasi sorumluluğuna emanet edilen belediyelerimizi 'Teşekkür-Tebrik-Takdir' temasıyla planladığımız ziyaret programlarının beşinci durağında Karabük'teyiz” diye konuştu.

Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren, belediye başkan adaylarımızı destekleyen Karabüklü kardeşlerime teşekkür ediyorum. 31 Mart seçim sürecinde gıpta edilecek bir mücadele ruhuyla çalışan tüm dava arkadaşlarımızı ve parti teşkilatlarımızı samimiyetle takdir ediyorum. Ne mutlu sizlere ki, 'Hizmet kervanı durmasın sürsün' dediniz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak güveninizi boşa çıkarmayacağız. Desteğinizi heba etmeyeceğiz. Karabük için dün çalıştık, yine çalışacağız. Karabük'ü umutlarıyla geleceğe taşıyacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.