MHP Lideri Bahçeli çok sert çıktı: Gelin de görelim!

MHP Lideri Bahçeli çok sert çıktı: Gelin de görelim!
Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Camilerimize, minarelerimize, ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza kem gözle bakan kim varsa ya o gözü oyarız ya da o gözün bulunduğu melanet bedeni harabe bina gibi yıkarız" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da düzenlediği “Büyük İstanbul Mitingi”ne katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Kürsüye çıkarak miting alanını dolduran kalabalığa hitap eden Bahçeli “Yenikapı adeta uçsuz bucaksız gelincik tarlası olmuş, çağlıyor. Albayrağa bürünmüş, pırıl pırıl parlıyor. 7 Ağustos 2016'dan tam 960 gün sonra 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünden 983 gün sonra Yenikapı'da milli bir coşkunun bayraktarlığını yapıyorsunuz” diye konuştu.

İstanbul'un sıradan bir şehir olmadığını söyleyen Bahçeli, “İstanbul tarihtir, medeniyettir, kardeşliktir, fetihtir. Dünyanın en büyük Türk İslam kentidir. Beşeriyetin gözü İstanbul'un üzerindedir. Mazlumların kulağı İstanbul'a çevriktir. Masumların kalbi İstanbul için çarpmaktadır. İstanbul Kudüs'ün kardeşi, Kerkük'ün kaderidir. Hicaz çöllerinden Asya steplerine kadar bütün Türk ve İslam yurtlarının son siperidir. Bu siper düşerse Türkiyemiz gider, tarihimiz sükut eder, milli ümitler söner. Bu siper zillete teslim olursa nice miras ve emanetleri körelir. İstanbul Cumhur'un irfanı, istiklal meşalesidir. İstanbul Cumhur İttifakı'nın hassasiyet ve haysiyet merkezidir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.