MHP Lideri Bahçeli: 'Hayali seçmen olduğunu iddia edenlerin oyunu bozacağız'

MHP Lideri Bahçeli: 'Hayali seçmen olduğunu iddia edenlerin oyunu bozacağız'
MHP Lideri Devlet Bahçeli, "CHP-İP-HDP-PKK-FETÖ’den oluşan, arkalarında Türk düşmanlarının bulunduğu zillet koalisyonu 31 Mart’ı beka görseydi biz kendimizden şüphe eder, acaba doğru mu yapıyoruz diye kendimizi sorgulardık. Seçimi itibarsızlaştırmaya kalkışanlar, sandığın meşruiyetini lekelemeye yeltenenler, yalanlarla hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude yere çırpınmasın, alayının oyununu bozacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin tüm belediye başkan adaylarının katılımıyla düzenlenen MHP Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Ankara Spor Salonunda düzenlenen programa partililerin yoğun katılımı oldu. Salonda MHP'nin yerel seçimlerde kullanmak üzere belirlediği "Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar" sloganı ve pankartlar yer aldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bahçeli, konuşmasının başında 24 Ocak 1993'te Milliyetçi Çalışma Partisi'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi yapıldığını anımsattı. Bu kongrede MÇP-MHP bütünleşmesi sağlandığını, 27 Aralık 1992 partinin bölünüp parçalamak istenildiğini, Türkeş'siz bir parti planlandığını hatırlatan Bahçeli, "Aynı isimler 12 Eylül sonrası bu işin bittiğini, boş işlerle uğraşıldığını, gayretlerin boşuna olduğunu söylemişler, üstelik farklı siyasi partilere postu sermişler, kapağı atmışlardı. Benzerlerine yakın bir dönemde de şahit olunmadı mı? Yükseliş Koleji'ndeki oyunların, Türkeş'siz MHP peşine düşenlerin çok değil, birkaç yıl önceye kadar farklı isimlerle aynı tür komplolara heves ettikleri görülmedi mi? Ancak unuttukları veya bilmedikleri bir gerçek vardı, bu dava dualıdır, bu dava ihlaslıdır, bu dava kutludur, bu dava şehitlerin kanı üzerinde imanlı kalplerin feragatleriyle yükselmiş, bugünlere gelmiştir" diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.