MHP lideri Bahçeli: 'Mazbata almakla iş bitmedi'

MHP lideri Bahçeli: 'Mazbata almakla iş bitmedi'
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır, şimdi söz sırası YSK'nındır. Millet iradesine elbette bağlıyız ve saygı duyarız ancak sandık hilelerine tahammül göstermemizi de hiç kimse beklememelidir. Henüz her şey bitmiş değildir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya kampında partisinin il başkanları ve belediye başkanlarıyla buluştu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bahçeli, 31 Mart yerel seçimi sonrası yeni seçilen belediye başkanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediyeciliğin önemine vurgu yapan Bahçeli, belediye yönetiminin üstlenildiği idarelerde, titiz ve teyakkuz halinde olunacağını, millet sevdasından vazgeçilmeyeceğini kaydetti. Bahçeli, belediyecilikte ikbal düşkünü değil, siyasi iffet düşkünü olunması gerektiğinin altını çizdi.

"İstanbul'da önümüz kesildi"

Milli beka üzerinde oyun oynayanlara sonuna kadar direnç gösterildiğini ifade eden Bahçeli, yapamayacaklarını söyleyenlerin şaşkınlıklarından şoka girdiklerini söyledi. "Bununla yetinmeyeceğiz" mesajını veren Bahçeli, 31 Mart'ta 1 büyükşehir, 10 il, 58 metropol ilçe, 78 ilçe, 89 belde olmak üzere toplam 235 belediye başkanlığının kazanılmasının tesadüfi değil tarihi bir başarı olduğunu kaydetti. Bahçeli, "Adana Kozan'da hakkımız yenmiştir, Iğdır'da hakkımız gasp edilmiştir, İstanbul Maltepe'de önümüz kesilmiştir. Ne var ki başarıya duyduğumuz inancı bir türlü engelleyemediler. Ulaştığımız başarı günbegün yoğunlaşan bir mücadelenin eseridir. Bu başarı milletimizin bize duyduğu güven duygusunun müessir esenliğidir. 31 Mart'ta 1389 belediyenin 987'si Cumhur İttifakı'nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.