MHP lideri Bahçeli'den Ayasofya mesajı!

MHP lideri Bahçeli'den Ayasofya mesajı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ayasofya yeryüzündeki bütün camilerimizi, bütün mescitlerimizi selamlayacaktır. Ayasofya Camisi Türk milletinin emanetindedir. Bu emanetin üzerinde şaibe oluşturmak ve şüphe uyandırmak hiç kimsenin haddi ve harcı değildir”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Planlanmış bir takvim çerçevesinde gerçekleştirilen parti içi siyasi toplantı ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu, Milletvekilleri, İl Başkanları toplantılarından sonra, 31 Mart 2019 tarihinde seçilerek görev alan belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Bahçeli ve Belediye Başkanları Türkiye'nin ve belediyelerin öncelikli gündem başlıklarını değerlendirdi.

"Seçilmek hiç kimseye hukuken ayrıcalık sağlamayacaktır"

MHP'nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu ifade eden Bahçeli, “Belediye yönetimleri demokratik süreçlerin en önemli etapları arasındadır. Vatandaşlarımızın yaşadıkları beldelerden büyükşehirlere kadar aradıkları, özledikleri, umutla bekledikleri ilk temas ve hizmet noktası belediyelerdir. Ancak hiçbir belediye yönetimi milli iradenin takdir ve teveccühünü istismar ve inkâr yanlışına sapmamalıdır. Sandık marifetiyle belediye başkanı seçilmek erdem ve ehemmiyeti bilinmesi gereken demokratik bir mükâfattır. Bu konuda tereddüde mahal yoktur. Beş yıl süreyle üstlendikleri emanete dikkat, riayet ve sadakat gösteren belediye başkanları hürmetle yad edilirken, ihanet edenler adli ve idari tasarruflarla layık oldukları muameleyi kaçınılmaz şekilde görmektedir. Seçilmek hiç kimseye hukuken ayrıcalık sağlamayacaktır. Çünkü hukuk karşısında herkes bir ve eşittir” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.