Mhp'nin 23 Haziran Sloganı Belli Oldu

Mhp'nin 23 Haziran Sloganı Belli Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri çalışmalarına başladı. İl başkanlarını İstanbul'da toplayacak olan MHP, bu süreçte "Biz biriz siz hepiniz" sloganını kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, perşembe günü Siirt, Bitlis, Van, Diyarbakır, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Çorum, Muş, Kayseri, Konya, Çankırı, Elâzığ, Yozgat, Bingöl ve Batman il başkanları ile toplantı yapacak. Ardından il başkanları çalışmalar için İstanbul'a gidecek.

3 BÖLGEYE BİRER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; hemşehri stratejisiyle çalışmaları yürütecek olan MHP, yol haritasını da belirledi. İstanbul'un üç bölgesinde birer genel başkan yardımcısı görevlendirildi. Bahçeli, kendisine en yakın isim olan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ı genel koordinatörlüğe getirdi.

MHP lideri, İzzet Ulvi Yönter'i birinci bölge koordinatörü, Feti Yıldız'ı ikinci bölge koordinatörü, İsmail Faruk Aksu'yu da üçüncü bölge koordinatörü olarak görevlendirdi.

İLK HEDEF SANDIĞA GİTMEN SEÇMEN

MHP'nin ilk hedefi sandığa gitmeyen seçmen olacak. Sandığa gitmeyen yaklaşık 1 milyon 700 bin, oyu geçersiz olan yaklaşık 300 bin vatandaşla ilgili hem söylemsel hem de siyasi eylem bazında çalışmalar yapılacak.

SAHA ÇALIŞMASI

Seçmene ulaşmak için İstanbul'un en işlek noktalarına üç hilalli stantlar kurulacak. MHP mitinglerden daha çok "hemşehri ve dost sohbetleri" yapacak. Teşkilat bu çerçevede İstanbullu'ya "iftar sonrası çaya bekleriz" çağrısını yapacak. MHP, 23 Haziran sürecinde "Biz biriz siz hepiniz" sloganı kullanacak.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.