Başkan Yılmaz: “Kolay Cazibe Merkezi Olacak”

Başkan Yılmaz: “Kolay Cazibe Merkezi Olacak”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzun alt yapı sorunlarının büyük bir kısmını çözdük. Şimdi de kültürel, tarihi...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzun alt yapı sorunlarının büyük bir kısmını çözdük. Şimdi de kültürel, tarihi ve turistik güzelliklerimizi ortaya çıkarmak için büyük bir çalışma içinde olacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte gelen Kolay Mahallesi sakinlerini ağırladı. Kolayda kültürel turizmin yaygınlaştırılması için verdikleri taleplere olumlu yanıt alan Kolaylılar ziyaretten mutlu ayrıldı.

Heyet sözcüsü İdris Anarat'ın turizme yönelik taleplerini ilettiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilgili birim amirlerini arayarak Kolay'da yapılması gereken çalışmaların bir an evvel tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Yılmaz, "Samsunumuzun nadide yerlerinden Kolay mahallesinin güzelliğini her zaman konuşmuşumdur. Ancak 3 buçuk yıldır ilimiz genelindeki alt yapı sorunlarına çözüm arayışında olduğumuz ve Kolay'da herhangi bir altyapı sorunu olmadığı için bu tür çalışmalara başlayamadık. Şimdi Samsunumuzdaki sorunların büyük kısmını çözdük. Samsunumuzun her ilçesinde, her mahallesinde yüzlerce güzellik var. Sırada bu güzellikleri ön plana çıkararak özellikle kültürel turizme destek vermeyi hedefliyoruz. İdris beyin taleplerinin yerine getirilmesi için arkadaşlarımız çalışacak. Gerekli incelemeleri yapacak. İlk etapta mahallemizde temizlik ve peyzaj çalışmalarını tamamlayacağız. Daha sonra Neyzen Tevfik Kültür Evi ve Müzesi, eski belediye binasının restorasyon işleri, huzur evi yapımı gibi taleplerinizi değerlendirerek sonuca ulaştırmaya çalışacağız. Kolay'ın tanıtılması, buraya ziyaretçi çekilmesi için sizlere de büyük görev düşüyor. Sizler Kolay'ı her platformda tanıtır ve buraya turist çekmeyi başarırsanız yaptığımız işlerin doğru olduğunu kabul eder ve mutlu oluruz" diye konuştu.

Başkan Yılmaz'ı ziyaret eden heyette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte eski Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Kolay Mahallesi Muhtarı Hasan Özcan, Heyet sözcüsü İdris Anarat, Kolay halkından Cemal Önder, Murat Kılıç, Kurtça Aslan, Habil Aygün, Muammer Özbakır, Kemal Akgöz, Adem Kılıç, Ragıp Deniz ve Mustafa Aslan yer aldı.

Başkan Yılmaz: “Kolay Cazibe Merkezi Olacak”

Başkan Yılmaz: “Kolay Cazibe Merkezi Olacak”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.