Aziz Yıldırım: "emre Belözoğlu Gitmeseydi Iyiydi"

Aziz Yıldırım: "emre Belözoğlu Gitmeseydi Iyiydi"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2-3 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi Milliyet'i ziyaret etti. Medipol Başakşehir ile yeni sözleşme imzalayan eski oyuncuları Emre Belözoğlu hakkında sorulan soruya yanıt veren Aziz Yıldırım, kararı Terraneo'nun aldığın.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2-3 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi Milliyet'i ziyaret etti.

Medipol Başakşehir ile yeni sözleşme imzalayan eski oyuncuları Emre Belözoğlu hakkında sorulan soruya yanıt veren Aziz Yıldırım, kararı Terraneo'nun aldığını söyledi. İşte açıklamaları...

EMRE İLE ARALARINDA SORUN VARMIŞ

"Sportif direktörlüğe o dönem Terraneo'yu getirince Emre'yle ilgili konuştuk. 'Emre kalsın' diye Terraneo'ya deklare ettik. Hocayla konuşalım dedik, kalmasını istiyoruz. 1907 Derneği'nde bir toplantı yaptılar. Inter'deyken aralarında sorun varmış, o sorundan dolayı emri vaki yaptı. Biz de bir şey yapamadık, gitmeseydi iyiydi, öyle davrandı. Göreve getirdik diye, hep karışmayın diyorsunuz. Biz de karışmadık. Emre ile hep görüşüyorum. Futbolu bıraksa yönetime alırdım."



KOCAMAN İLE SÖZLEŞMEMİZ VAR

"Aykut Kocaman'la problemimiz yok. 1 yıl daha sözleşme var, zaten antrenörümüz. Maçtan sonra da görüşemedik. Kuyt'ın jübilesine gitti, oradan İngiltere'ye geçti. Cuma günü dönecek, seçim sonrası konuşacağız. Geçen sene neler yanlıştı? Değerlendirir, ona göre hareket ederiz. Vefayla alakası yok. Birincisi Aykut Kocaman doğru düzgün bir sistem yaratmaya çalışıyor. Sisteme inanıyorsak da ona destek olmalıyız. Taraftar illa hemen şampiyon olalım, takımı ileride hücum eden pozisyona getirelim istiyor. O zaman bunun devamlılığını yaşayamayız. Şimdi olursun da 3 sene şampiyon olamazsın. Ama sistem olması lazım. Alttan yukarı herkes aynısını oynayacak. Herkes her şeyi bilecek, bu sistemle başarı gelecek"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.