Riekerink'ten Sürpriz Transfer Açıklaması

Riekerink'ten Sürpriz Transfer Açıklaması
Eredivisie ekiplerinden Heerenveen'in başına geçen Jan Olde Riekerink, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın ilgilendiği yönünde haberler çıkan oyuncuları Yuki Kobayashi hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Heerenveen'in başına geçen Jan Olde Riekerink, bir muhabiri.
Eredivisie ekiplerinden Heerenveen'in başına geçen Jan Olde Riekerink, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın ilgilendiği yönünde haberler çıkan oyuncuları Yuki Kobayashi hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Heerenveen'in başına geçen Jan Olde Riekerink, bir muhabirin Yuki Kobayashi hakkında çıkan transfer iddialarını sorması üzerine kısa bir yanıt verdi.

''İYİ OYUNCULARIMIZ VAR, İLGİNİN OLMASI NORMAL''

Riekerink, bu tip haberlerin doğal olduğunu söylerken, takımdan bazı oyuncuların ayrılabileceğini ''Elbette çıkan haberleri ben de okuyorum. Heerenveen çok sayıda yetenekli ve iyi oyuncuya sahip bir kulüp. Bazı oyuncularımıza ilgi olması normal. Bu konularda ilerleyen haftalarda neler olacağını hep birlikte göreceğiz'' sözleriyle dile getirdi.

Heerenveen'in önemli isimlerinden olan Yuki Kobayashi, geride bıraktığımız sezon 35 resmi maçta 2 gole imza atmıştı. Hollanda basınına göre 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Ajax, AZ Alkmaar ve Hannover 96 da ilgileniyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.