Milletvekili Öznur Çalık Terör Saldırılarını Kınadı

Milletvekili Öznur Çalık Terör Saldırılarını Kınadı
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanılan terör olaylarına tepki göstererek, yapılan hain saldırıya misliyle karşılık...
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanılan terör olaylarına tepki göstererek, yapılan hain saldırıya misliyle karşılık verileceğini ifade etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çalık, "Son günlerde ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları hepimizi derinden yaralamaktadır. Alçak terör örgütü ve onları destekleyen dış güçlere karşı milletimizin her zamankinden daha fazla bir, beraber olmaya ihtiyacı vardır. Terörün hedefi aziz milletimizin huzurunu kaçırmak, ülkemizin ilerleyişine sekte vurmaktır. Ülkemiz, teröre karşı hiçbir zaman yılmadı, bugün de yılmayacak ve bu hain saldırılara misliyle karşılık verecektir. Dün Ankara'da hain terör örgütünün yapmış olduğu bombalı saldırıda hayatını kaybeden TSK personeline ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yine bugün Lice'de askeri araca yapılan alçak saldırıda ve Şırnak'ta şehit olan kahraman evlatlarımıza Rabbim'den rahmet diliyorum. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere ülkemize başsağlığı diliyor, bu hainleri ve destekçilerini lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.