G.saray'da Serdar Aziz'e Kulübe Göründü!

G.saray'da Serdar Aziz'e Kulübe Göründü!
Galatasaray'da geride kalan 7 haftada 11'in bankosu olan Serdar Aziz'e mecburen kulübe yolu gözüktü.
Galatasaray'da geride kalan 7 haftada 11'in bankosu olan Serdar Aziz'e mecburen kulübe yolu gözüktü.

Ligde 3 sarı kartı olan Serdar, Konyaspor deplasmanında kart görmesi halinde bir sonraki hafta F.Bahçe'ye karşı cezalı duruma düşecek. Milli stoperin performansından ve Maicon'la uyumundan memnun olan teknik direktör Igor Tudor derbiyi düşünerek Serdar Aziz'i Konya'da riske etmeyecek. Fenerbahçe'ye saklanacak Serdar'ın yerine Denayer görev yapacak.

Tudor'un idmanlarda taktik çalışmalarda savunmanın göbeğinde Maicon-Denayer ikilisini denediği ortaya çıktı.

MAİCON İLE UZUN UZUN KONUŞTUK

GS Dergisi'ne konuşan Serdar Aziz "Kariyerin boyunca seni en çok zorlayan hücum oyuncuları kim oldu?'' sorusuna "Drogba ve Alex de Souza'' yanıtını verdi. Milli stoper, "Maicon ile Kayserispor maçında ilk kez beraber oynayacaktık. Hem pozisyon hem de motivasyon anlamında uzun bir konuşma yaptık. Sergio Ramos'a benzetilmek güzel. O dünyanın en iyi stoperlerinden" diye konuştu.

TUDOR'A ETİK UYARI

Futbol Federasyonu Etik Kurulu, geçen sezona Karabük'te başlayıp sezon ortasında G.Saray'ın başına geçen Igor Tudor ile sarı kırmızılı kulübe uyarıda bulundu. Etik Kurulu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Yapılan yargılama sonucunda lgor Tudor'un "bağlılık" ve "dürüstlük" prensiplerini ihlal ettiğine karar verildi" denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.