Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması
Eğitimde tamamen yüz yüze modele geçilmesiyle ilgili açıklamalar yapan Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Biz çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, sınıflarında mutlu bir şekilde görmeyi arzu ediyoruz. Ancak bu arzumuz herhangi bir riske rağmen olmayacak” dedi.

Kocaeli'de bir dizi programa katılan Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk, eğitimde yüz yüze geçilmesi konusunda çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Eğitimin tamamen yüz yüze geçilmesi konusunda kesin bir tarih belirlenmediğini söyleyen Selçuk, bakanlık ve resmi kaynaklar haricindeki haberlere itibar edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

“Her gün, her hafta veriler değişebiliyor”

Eğitimle ilgili ilgili kurumlarla sürekli görüştüklerini belirten Bakan Selçuk, “Süreç tüm Dünya'da olduğumuz gibi dinamik olarak yaşadığımız bir süreç. Her gün, her hafta veriler değişebiliyor, manzara değişebiliyor. Bizim de eğitimle ilgili kararları alırken bu dinamik duruma göre kararlar almamız gerekiyor. İlgili kurumlarla yaptığımız istişareler, değerlendirme toplantıları ki hemen hemen her hafta yapıyoruz. Gelecek haftalarda eğitim kurumlarımızda, okullarımızda neyi nasıl yapacağımız konusunda kararları ortaya koyuyor. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında tüm bakanlıklar ki hemen hemen hepsi doğrudan ilgili bu salgınla, birlikte bir değerlendirme yapılıyor ve netice itibariyle de kararlar alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.