Ak Parti Eskişehir Teşkilatından ‘Vefa Buluşması’

Ak Parti Eskişehir Teşkilatından ‘Vefa Buluşması’
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Geleneksel Vefa İftarı programı gerçekleşti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Geleneksel Vefa İftarı programı gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Vefa İftarı Programı gerçekleşti. Bir davet salonunda düzenlenen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı. Daha sonra okunan ezanla birlikte eller semaya açılarak iftar duası eşliğinde oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşması yapan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Vekili Murat Özcan, "İl teşkilatımızın geleneksel hale getirdiği Vefa Buluşmasına hoş geldiniz. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim ülkemizin güçlü Türkiye hedeflerine bir adım daha yaklaşacağı bir seçimdir. Güçlü Türkiye hedefi aynı zamanda tam bağımsızlık hedefidir. Bilindiği gibi son dönemde, özellikle ekonomimiz üzerinde ciddi baskılar oluşturulmuştur. Sosyal medya üzerinden adını dahi öğrenmediğimiz bir takım yerlerden ülkemizle ilgili çok değişik mesajlar alınmaktadır. Burada oyun çok büyüktür. Unutmayın ki, bu milletimizin bir nevi bağımsızlık mücadelesi olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, bugüne kadar yapılan seçimlerin asıl mimarlarının parti teşkilatı olduğunu belirterek, "AK Partinin bugüne kadar kazandığı 12 seçimin hepsi birbirinden önemliydi. Bugüne kadar yapılan seçimlerin gerçek mimarları da sizlersiniz. Sizler sandıklarda beklediniz, sizler yeri geldiğinde yağmurda, kışta, karda, mahallelerde tarama yaptınız. Onun için hepsinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 24 Haziran seçimleri de hepinizin bildiği gibi Türkiye'de bir milat olacak. Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber şahlanış ve yeniden yükseliş idealimiz tüm unsurlarıyla hayata geçirilecektir" şeklinde konuştu.

AK Parti eski Mili Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, parti olarak yapılan gayretin neticelerini seçim günü alacaklarını söyleyerek, "İnşallah 24 Haziran'da Allah'ın izniyle biz elimizden gelen gayretin neticelerini hep birlikte alacağız. Hep söylediğimiz bir şey var, bizler neticeden değil gayretten sorumluyuz. Onun için seferler hayrolsun, şerler defolsun, hayırlar feth olsun" dedi.

Öte yandan programa, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkan Velili Murat Özcan, AK Parti Eskişehir teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.

Ak Parti Eskişehir Teşkilatından ‘Vefa Buluşması’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.