Fatih Terim'in Kılavuzu Fenerbahçe!

Fatih Terim'in Kılavuzu Fenerbahçe!
Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Medipol Başakşehir maçının planını hazırladı.
Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Medipol Başakşehir maçının planını hazırladı. Tecrübeli hoca bütün planlarını kazanmak üzerine yaparken en ince detaylar üzerinde duruyor. İşte Başakşehir'i devirme planları:

ERKEN GOL

Taraftarın büyük desteği ile maça çıkacak olan Cim-Bom, kilidi hemen açmak için erken gol arayacak. Bu durumda Başakşehir'in açılacağı planlanıyor.

ADEBAYOR'A ÖNLEM

İlk maçta büyük sorun yaratan Togolu futbolcuya dikkat edilecek. Topla buluşması engellenecek olan golcü için savunma hattı her an tetikte olacak.

MAICON'A UYARI

Gençlerbirliği maçında formsuz görünen Maicon özel olarak uyarıldı. Hatta bazı antrenmanlarda Denayer bile denendi. Ancak Belçikalı futbolcunun hava toplarındaki zaafı ibreyi Maicon'a çevirdi.

FENER'DEN DERS

Başakşehir'in evinde Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiği maçı dikkatli şekilde inceleyen Terim, pas bağlantılarını engelleyecek bir pres istiyor.

DURAN TOPLARA ÖZEL ÇALIŞMA

Galatasaray'ın bu konudaki sıkıntılarına ek olarak Başakşehir'in de duran toplarda etkili olması, ekstra çalışma yapılmasına neden oldu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.