Minik Leyla Cinayeti Ile İlgili Gözaltına Alınan Medyum Kadın Serbest Bırakıldı

Minik Leyla Cinayeti Ile İlgili Gözaltına Alınan Medyum Kadın Serbest Bırakıldı
Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan minik Leyla'nın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan kadın medyum savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. SORUŞTURMA SÜRÜYOR Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, kentin Bezirhane köyünde, babası Nihat Aydemir ile de.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan minik Leyla'nın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan kadın medyum savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, kentin Bezirhane köyünde, babası Nihat Aydemir ile dedesini ziyarete gittiği Ramazan bayramının birinci günü olan 15 Haziran'da kaybolan ve cesedi 18 gün sonra bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

"MEDYUM" KADIN SERBEST BIRAKILDI

Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı. Osmaniye'den Bezirhane köyüne gelen ve "Medyum" olduğunu iddia eden kadın, savcılık sorgusunun ardından salıverildi.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Osmaniye'den Bezirhane köyüne gelen ve "Medyum" olduğunu iddia eden kadın, gözaltına alınmıştı.

"KIZINIZ ŞURADA, BURADA"

İsmi açıklanmayan kadının köye gelip, Leyla'nın ailesine "Kızınız burada, şurada" diyerek, yer gösterdiği öne sürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü araştırmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.