Minik Leyla'nın Ölümüne İlişkin 1 Kişi Gözaltına Alındı

Minik Leyla'nın Ölümüne İlişkin 1 Kişi Gözaltına Alındı
Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunmasıyla ilgisi olabileceği değerlendirilen 1 kişinin gözaltında olduğu bildirildi. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, kentin Bezirhane köyünde, babası Nihat Aydemir ile dedesini zi.

Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunmasıyla ilgisi olabileceği değerlendirilen 1 kişinin gözaltında olduğu bildirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, kentin Bezirhane köyünde, babası Nihat Aydemir ile dedesini ziyarete gittiği Ramazan bayramının birinci günü olan 15 Haziran'da kaybolan ve cesedi 18 gün sonra bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca olayla ilgisi olabilecek kişilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar sonucu Aydemir'in ölü bulunmasıyla ilgisi olabileceği değerlendirilen 1 kişinin gözaltına alındığı ve sorgusunun sürdüğü belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ağrı'nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nda kaybolan Leyla Aydemir'in bulunması için çalışma başlatılmış, bölgedeki dere yatakları, sazlık alanlar, otla kaplı araziler, köy içindeki metruk yapılar, tandır evleri, ahır ve çocuğun gidebileceği bütün alanlar, kadavra köpekleri de kullanılarak aranmıştı.

Leyla Aydemir'in cesedi, kaybolduktan 18 gün sonra, dün köye 2 kilometre mesafede kent merkezine giden yolun yakınındaki akarsu kenarında ağaçların arasında bulunmuştu.

Vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmayan Aydemir'in cesedi, Bezirhane köyünde sabah saatlerinde defnedilmişti.

Toprağa Verilen Minik Leyla'nın Mezarı Başındaki Ağabeyinin Gözyaşları Yürekleri DağladıToprağa Verilen Minik Leyla'nın Mezarı Başındaki Ağabeyinin Gözyaşları Yürekleri Dağladı Leyla Aydemir'in Acılı Annesi, Kızının Mezarına Kapanıp Ağıt YaktıLeyla Aydemir'in Acılı Annesi, Kızının Mezarına Kapanıp Ağıt Yaktı Minik Leyla'nın Cansız Bedeni Bulunduğu Yere Sonradan mı Bırakıldı?Minik Leyla'nın Cansız Bedeni Bulunduğu Yere Sonradan mı Bırakıldı? 18 Gün Sonra Cansız Bulunan Leyla'nın Mavi Kolyesi Boynunda Takılıydı18 Gün Sonra Cansız Bulunan Leyla'nın Mavi Kolyesi Boynunda Takılıydı Minik Leyla'nın Cesedinin Bulunduğu Derenin Görüntüleri Ortaya ÇıktıMinik Leyla'nın Cesedinin Bulunduğu Derenin Görüntüleri Ortaya Çıktı Küçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa Boğdu! Bazı Ünlüler İdam Çağrısı YaptıKüçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa Boğdu! Bazı Ünlüler İdam Çağrısı Yaptı Akşener'den Minik Leyla Çıkışı: Masumlara Yapılan Tüm Aşağılık Davranışlara Artık YeterAkşener'den Minik Leyla Çıkışı: Masumlara Yapılan Tüm Aşağılık Davranışlara Artık Yeter Leyla'nın Amcasından Yürek Dağlayan Feryat: Sorumlular Lütfen İdam EdilsinLeyla'nın Amcasından Yürek Dağlayan Feryat: Sorumlular Lütfen İdam Edilsin Bahçeli'den Minik Leyla İçin Açıklama: Çocuk Katilleri En Ağır Şekilde CezalandırılmalıBahçeli'den Minik Leyla İçin Açıklama: Çocuk Katilleri En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı Hükümetten Leyla'nın Ölümü ile İlgili İlk Açıklama: Tecavüz YokHükümetten Leyla'nın Ölümü ile İlgili İlk Açıklama: Tecavüz Yok Ağrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü BulunduAğrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü Bulundu Dedesi, Leyla'nın Ölümündeki Korkunç Detayı Açıkladı: Sırtında Yara İzleri VardıDedesi, Leyla'nın Ölümündeki Korkunç Detayı Açıkladı: Sırtında Yara İzleri Vardı Minik Leyla'nın Cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumuna GötürüldüMinik Leyla'nın Cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumuna Götürüldü Galatasaray Kulübünden Eylül ve Leyla Paylaşımı: Sonrası Olmasın Diye SusmayacağızGalatasaray Kulübünden Eylül ve Leyla Paylaşımı: Sonrası Olmasın Diye Susmayacağız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.