Minik Öğrenciler Beslenme Saatinde Ekmek Ve Hoşaf Yediler

Minik Öğrenciler Beslenme Saatinde Ekmek Ve Hoşaf Yediler
Bilecik'te anaokulu ve ilkokul öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümüzde anlamlı bir çalışmaya imza atarken, beslenme saatinde...

Bilecik'te anaokulu ve ilkokul öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümüzde anlamlı bir çalışmaya imza atarken, beslenme saatinde ekmek ve hoşaf yediler.

Bilecik'te eğitim veren Edebali Şehir Kolejinde ve Edebali Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü kapsamında bu zaferi kazanmak için göğüs göğüse çarpışan askerlerin yerine az da olsa koyabilmeleri adına anlamlı bir program düzenlendiler. Edebali şehir Koleji'nde yapılan programda günün anlam ve önemine ilişkin öğrencilere film gösterimi organize edilirken, o gün askerlerin ne kadar zor şartlarda bu mücadeleyi kazandıklarını anlamaları adına beslenme saatlerinde ekmek ve hoşaf yediler.

Anaokulu öğrencilerinin aileleri ile birlikte evlerinde yaptıkları "Çanakkale Geçilmez" ruhunu yansıtan çalışmaları sergilendiği programda konuşan Okul Müdürü Saadet Güzel, "Bugün Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümü .Gerek şanlı tarihimizde gerekse dünya tarihinde önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zafer'ini kutlamak, bu eşsiz vatan savunmasını gönüllere nakşetmek, şehitlerimizin aziz ruhlarını yad etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bir büyük milletin en duygulu kelimeleriyle anlatılan o muhteşem zafer. Bizim zaferimiz, Çanakkale zaferi. Tarihimizin bu önemli gününde şehitlerimizi rahmetle anıyor, büyük asker büyük insan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi.

Minik Öğrenciler Beslenme Saatinde Ekmek Ve Hoşaf Yediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.