Minikler'den İşaret Diliyle Çanakkale Etkinliği

Minikler'den İşaret Diliyle Çanakkale Etkinliği
Kütahya'da İlkokulu öğrencileri işaret dili kullanarak okudukları İstiklal Marşı'ndan sonra şimdi de işaret diliyle Çanakkale Türküsü okudular.

Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde Atatürk İlkokulu öğrencileri işaret dili kullanarak okudukları İstiklal Marşı'ndan sonra şimdi de işaret diliyle Çanakkale Türkü'sünü okudular.

Atatürk İlkokulunda gerçekleştirilen 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında Çanakkale Türkü'sünü Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak nezaretinde işaret diliyle okuyan öğrenciler izleyenlerden büyük alkış aldı.

İşaret dilinin daha çok kişi tarafından öğrenilmesinin engellilerin hayatını kolaylaştıracağın vurgu yapan Hisarcık Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı ve işaret dili öğreticisi Pelin Solak, "Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Türküsü, milletimiz için çok önemli. Biz de bu türküyü işaret dile ile yorumlamak istedik. Öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve gayretleri sonucu güzel bir yorum ortaya çıktı. Bizler şehitlerin sayesinde ayaktayız, ruhları şad olsun." diye konuştu.(MA-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.