Mısır'da Bayram Günü Kaçırılan 2 Çocuğun Cesedi Su Kanalında Bulundu

Mısır'da Bayram Günü Kaçırılan 2 Çocuğun Cesedi Su Kanalında Bulundu
Mısır'ın Dimyat kentinde Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçırılan iki çocuğun cesedi su kanalının içinde bulundu. BİR ADAM PARKTA 2 ÇOCUK BABASINI KONUŞARAK OYALADI Mısır'da bayram sabahı Mahnud ve Rayan isimli iki çocuğu ile parka giden Mahmud Nazmy parkta yabancı bir kişini.

Mısır'ın Dimyat kentinde Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçırılan iki çocuğun cesedi su kanalının içinde bulundu.

BİR ADAM PARKTA 2 ÇOCUK BABASINI KONUŞARAK OYALADI

Mısır'da bayram sabahı Mahnud ve Rayan isimli iki çocuğu ile parka giden Mahmud Nazmy parkta yabancı bir kişinin yanlarına gelerek kendisini Nazmy'nin eski bir okul arkadaşı olarak tanıttığını belirtti. Nazmy adamı tanımadığını söylemesine rağmen yabancı baba Nazmy ile konuşmak için ısrarcı oldu.

BABA, O SIRADA ÇOCUKLARIN ORTADAN KAYBOLDUĞUNU FARK ETTİ

Konuşma bittiğinde ise Nazmy iki çocuğunun ortadan kaybolduğunu fark etti. Çocuklarını bir süre arayan Nazmy iki çocuğu hiçbir yerde bulamayınca polise gitti.

KAÇIRILAN ÇOCUKLARIN CESEDİ SU KANALINDA BULUNDU

Başlatılan arama çalışmaları sonucu incelenen güvenlik kameralarında iki çocuğun zorla bir arabaya bindirilerek kaçırıldığı ortaya çıktı. Olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra çocukların cesetleri bölgedeki bir su kanalında bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.