'mit'in Sınır Ötesi Operasyonlar Sürecek' Diyen Bozdağ: 80 Fetö'cü Paketlendi

'mit'in Sınır Ötesi Operasyonlar Sürecek' Diyen Bozdağ: 80 Fetö'cü Paketlendi
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, MİT'in yurt dışı operasyonlarının devam edeceğini vurgulayarak, ilk kez MİT'in dış operasyonlarıyla ilgili resmi rakamları açıkladı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, MİT'in yurt dışı operasyonlarının devam edeceğini vurgulayarak, ilk kez MİT'in dış operasyonlarıyla ilgili resmi rakamları açıkladı. İstihbarat teşkilatının bugüne kadar 18 ülkeden 80 örgüt üyesini 'paketleyip getirdiğini' söyleyen Bozdağ, yurtdışı operasyonlarına devam edileceğini de vurguladı.

"FETÖ BİTMEDİ, ÜYELERİNİN TESPİTİ ÇOK ZOR"

FETÖ bitmedi, FETÖ ile mücadele bitmedi. FETÖ yapısı, çalışma usulleri nedeniyle tespiti oldukça zor bir terör örgütü. Üyelerinin tespiti çok zor. Kripto bir yapı var. Kendisini her kılığa sokabiliyor. O yüzden bunların tespiti kripto yapının çözülmesi o kadar kolay değil.

"MİT'İN KOSOVA BENZERİ OPERASYONLARI SÜRECEK"

MİT istihbarat toplama görevi var. MİT'e biz yurt dışında operasyonel faaliyet yürütme yetkisi verdik. MİT yurt dışında da operasyonel faaliyeti yürütebilir ve yürütüyor da. Bazı muhalifleri eğitti, hem Fırat Kalkanı hem Zeytin Dalı Harekatı'nda ÖSO mücadele etti. Burada MİT'in bir başarısını görüyoruz.

"18 ÜLKEDEN 80 FETÖCÜ'YÜ PAKETLEYİP GETİRDİLER"

Kosova'daki olay büyük bir başarı. Bugüne dek 18 ülkeden 80 FETÖ'cüyü paketleyip getirdi. FETÖ paniğe kapıldı Pensilvanya'da."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.