Mizah Dergisi Size'nin Sahibi Çağın Türker, Yumruklu Saldırı Sonrası Hayatını Kaybetti

Mizah Dergisi Size'nin Sahibi Çağın Türker, Yumruklu Saldırı Sonrası Hayatını Kaybetti
Mizah dergisi Size'nin sahibi Çağın Türker, arkadaş grubu ile gittiği balıkçıda kimliği belirsiz bir kişiyle sözlü tartışma yaşadı.

Mizah dergisi Size'nin sahibi Çağın Türker, arkadaş grubu ile gittiği balıkçıda kimliği belirsiz bir kişiyle sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası kafasına aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan Türker, hastanede hayatını kaybetti.

Moda Tasarımcısı olan aykırı kişiliğiyle tanınan Çağın Türker'in ölümüyle sonuçlanan olay Beyoğlu, Karaköy'de meydana geldi.

YAN MASADA OTURAN BİR KİŞİYLE TARTIŞMA YAŞADI

Çağın Türker, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle tartışmaya başladı.

ŞAKANIN DOZU KAÇINCA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine tartışmaya, ardından da kavgaya dönüştü. Garsonların araya girmesiyle ayrılan kava, bu kez dışarıda devam etti.

TÜRKER, OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI AMA SALDIRGAN PEŞİNDEN GELDİ

Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak saldırgan peşinden gelerek Türker'e yumruk attı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Türker, başına aldığı yumruk darbesiyle yere yığıldı. Bu sırada başını yere çarparak kanlar içinde kaldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından hastaneye kaldırılan Çağın Türker, ameliyata alındı.

ÇAĞIN TÜRKER, HAYATINI KAYBETTİ

İki gün komada kalan Türker, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis katilin yakalanması için operasyon başlattı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'E KATILMIŞTI

Türker yıllar evvel Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılmıştı. Türker, burada kullandığı argo kelime ile gündem olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.