Morteza Pouraliganji Için Yeniden Görüşme!

Morteza Pouraliganji Için Yeniden Görüşme!
Trabzonspor uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı İranlı futbolcu Morteza Pouraliganji için görüşmelere yeniden başladı.
Trabzonspor uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı İranlı futbolcu Morteza Pouraliganji için görüşmelere yeniden başladı. Bordo-mavili kulüp İranlı oyuncuları Hosseini ve Amiri'den de milli takımdan arkadaşları ile Trabzon'a gelmesi için görüşmelerini istedi.

BRIGHTON DEVREYE GİRMİŞTİ

Morteza ?Brighton'un devreye girmesinden sonra Türkiye'ye gelmekten vazgeçmişti. Yönetim Amiri ve Hosseini'nin Trabzon'a gelmesini koz olarak kullandı ve İranlı oyuncular yönetimin telkiniyle devreye girdi.

Morteza'nın Trabzonspor'a gelip gelmeyeceği birkaç gün içinde kesinlik kazanacak. Yövnetim lig başlamadan bu transferi bitirmek istiyor.

KONE BEKLEMEDE

Bordo Mavililer'in Sunderland kulübünden Lamine Kone ile de görüştüğü bildirildi. Trabzonspor önceliği İranlı Morteza'ya vermiş olmasına rağmen bu transferin gerçekleşmemesi durumunda Kone ile sözleşme imzalanacak.

DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Fildişi Sahilli Lamine Kone'nin piyasa değeri 6 milyon Euro seviyelerinde seyir ediyor. Ancak öncelik kiralama seçeneğinde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.