Chp’li Kadınlara Meme Kanserine Karşı Brifing

Chp’li Kadınlara Meme Kanserine Karşı Brifing
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı üyelerine, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" dolayısıyla Kanser Erken Teşhis, Tarama...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı üyelerine, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" dolayısıyla Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) yetkilileri tarafından brifing verildi.

Parti binasındaki brifinge çok sayıda kadın üye katıldı. Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya tarafından organize edilen etkinlikte kadınlar kansere karşı bilinçlendirildi. Kanserler hakkında bilgilendirilen kadın üyeler ardından KETEM Odunpazarı Şubesi'ne davet edildi. Burada taramadan geçen kadın üyeler Başkan Kahya ve KETEM yetkililerine teşekkür etti.

Kadınların kanser konusunda bilinçlenmelerine yönelik etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Kahya, "Kadınların bilinçlenmesi bizler için çok önemli. Kadınlar bilinçlenirse, kanser konusunda eşlerine ve çocuklarına da uyarılarda bulunurlar. Yaptığımız etkinlikte KETEM yetkilileri bizim çağrımızı geri çevirmedi. Kadınlarımıza bilgiler verdikten sonra tarama için merkezlerine davet ettiler. Bizlerde giderek taramalarımızı yaptırdık. Bu tür etkinlerimiz devam edecek" dedi.

Chp’li Kadınlara Meme Kanserine Karşı Brifing

Chp’li Kadınlara Meme Kanserine Karşı Brifing

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.