Muharrem Usta'dan Şampiyonluk Iddiası

Muharrem Usta'dan Şampiyonluk Iddiası
Trabzonspor'un son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle toplam 13 puana imza atması, şüphesiz en çok Başkan Muharrem Usta'yı rahatlattı.
Trabzonspor'un son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle toplam 13 puana imza atması, şüphesiz en çok Başkan Muharrem Usta'yı rahatlattı. Takımının hem futbol hem de sonuç anlamında yaşadığı gelişimi değerlendiren Bordo-Mavililer'in patronu, gelecekten, Rıza Çalımbay'lı süreçten çok umutlu konuştu. Taraftarın ilgisinin de kendilerini çok sevindirdiğini vurgulayan Karadeniz ekibinin patronu özetle şu ifadeleri kullandı:

'Mücadelemiz büyük' 

Futbolda ilk bakılan şey doğal olarak sonuç. Bu alanda işler iyi gitmeyince diğer alanlarda neler yaptığınızın pek anlamı olmuyor. Ki biz yönetim olarak gerçekten her alanda büyük mücadeleler veriyoruz. Başta da ekonomik olarak. Ancak dediğim gibi bunları mutlaka sahada da desteklemek gerekiyor. Şimdi takımımız bunu ortaya koymaya başladı.

'Rıza hocaya güveniyoruz' 

Rıza hoca (Çalımbay) ile iyi bir süreç yakaladık. Kendisine güvenimiz tam. O da şu ana kadarki performansıyla ne kadar doğru yaptığımızı gösterdi bizlere. Ancak ortada bir gerçek var ki önemli kayıplar yaşadık sezonun başında. Bunların telafisi için daha da fazlasını yapmak, zincire her geçen hafta yeni halkalar eklemek zorundayız.

'Yarışa tutunabiliriz' 

Benim kurduğumuz kadroya güvenim ve inancım bir an olsun eksilmedi. Zaten o yüzdendi en büyük üzüntümüz. Yani bu kadronun bir türlü beklenen seviyelere çıkamamış olmasından. Ancak şimdi özgüvenimiz de puanlarımız da yükseldi. Bu ligde köprünün altından çok su geçeceği kesin. Her hafta yeni sürprizlerle karşılaşıyoruz. Önemli olan kritik puanlar kaybetmiş bir takım olarak o haftaları iyi değerlendirmek. Bunu yaptığız zaman ligin ikinci yarısında mutlaka yarışa tutunacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.