Musatafa Er, Bursaspor'daki Geleceği Hakkında Konuştu

Musatafa Er, Bursaspor'daki Geleceği Hakkında Konuştu
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig'e iyi başladıklarını ancak ikinci yarıda beklentilerin yükselmesi nedeniyle baskılı bir sürece girdiklerini belirterek, "Bu baskı da oyuncularımızın öz güveninin kaybolmasına neden oldu.
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig'e iyi başladıklarını ancak ikinci yarıda beklentilerin yükselmesi nedeniyle baskılı bir sürece girdiklerini belirterek, "Bu baskı da oyuncularımızın öz güveninin kaybolmasına neden oldu. Netice itibarıyla sezonu kazasız belasız atlattık ancak ligi arzu etmediğimiz bir yerde bitirdik." dedi.

Er, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok farklı hedeflerle lige başladıklarını anımsattı.

Takım bütünlüğünü tam anlamıyla oluşturamadıklarını ve özellikle saha içinde de istedikleri oyunu ortaya koyamadıkları için sıkıntılı bir sürece girdiklerini dile getiren Er, şunları kaydetti:

"Ligi 13. sırada bitirdik. Bu, bizim için pek kabul edilebilir bir durum değildi. Çünkü biz büyük bir camiayız. Bizim camiamız bir hedefe kilitlendiği zaman, beraber hareket ettiği zaman başarılı olan bir camia. Maalesef bu sene bu bütünlüğü sağlayamadık. İlk yarı iyi gittiğimiz süreç vardı ama ikinci devre, büyük camia olduğumuz için beklentiler sürekli yükseliyor ve bu beklentilere cevap veremeyince haliyle baskılı bir sürece girdik. Bu baskı da oyuncularımızın öz güveninin kaybolmasına neden oldu. Netice itibarıyla sezonu kazasız belasız atlattık ancak ligi arzu etmediğimiz bir yerde bitirdik."

- "Karakterli oyuncuların transfer edilmesi gerekiyor"

Mustafa Er, gelecek sezonun transfer politikasına da değinerek, "Gidecek oyuncuları önce net bir şekilde tespit etmek lazım. Ona göre eksik bölgelere transferler yapılacaktır, altyapıdan da oyuncular katılacaktır. Mukavelesi devam etse de gönderilecek oyuncular konusunda karar verip, bu takıma daha çok katkı verecek, karakterli ve kaliteli oyuncuların kesinlikle alınması gerekiyor." diye konuştu.

Sözleşmesinin bu ay sonunda biteceğini anımsatan Er, "Önümüzde kongre süreci var. Kulüp için en hayırlı kim olacaksa o olur. Benim sürecim ondan sonra belli olacak. Gelecek yönetimin kararına göre değerlendirme yapacağız. Ondan sonra kendimle alakalı kararı net bir şekilde verebilirim. Şu an konuşmalar havada kalacak diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.