Mustafa Cengiz 2.525 Oyla Geldi, 358 Oyla Gidiyor!

Mustafa Cengiz 2.525 Oyla Geldi, 358 Oyla Gidiyor!
Galatasaray'ın, cumartesi günü yapılan Mali ve İdari Genel Kurulu'nda tarihi anlar yaşandı. 13 saat süren toplantı sırasında Mustafa Cengiz yönetimi, ilk dönemiyle mali ve idari yönden ibra edilirken; 2.
Galatasaray'ın, cumartesi günü yapılan Mali ve İdari Genel Kurulu'nda tarihi anlar yaşandı.

13 saat süren toplantı sırasında Mustafa Cengiz yönetimi, ilk dönemiyle mali ve idari yönden ibra edilirken; 2. dönem mali yönden ibrayı aldı ancak 27 oy farkla yönetsel olarak aklanmadı.

29 Mayıs- 31 Aralık 2018 idari yönden yapılan oylamada oylar yakın görününce iki kez daha sayıma geçildi. Cengiz ve yönetimi 358'e 331 oyla aklanmadı. Bu şok karar üzerine Mustafa Cengiz yönetiminin bir ay içinde yani 23 Nisan'a kadar seçim kararı alması gerekiyor.

Tüzük gereği ise Mustafa Cengiz bir dönem aday olamayacak ve başkanlığı düşecek. Sarıkırmızılı takım ligde ve kupada şampiyonluk yarışı verirken, Galatasaray kulübü ise seçim kaosuyla uğraşacak.

Bu beklenmedik gelişmenin yeşil sahaya nasıl yansıyacağı ise merak ediliyor. Bu arada 1-23 Ocak 2018 tarihlerindeki Dursun Özbek yönetimi mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi.

2 BİN 525 OYLA GELDİ 358 OYLA GİDİYOR!

26 Mayıs 2018'de 2 bin 525 oyla ezici çoğunluğu sağlayan ve başkan seçilen Mustafa Cengiz'in, sarıkırmızılı kulüpteki sonunu kendisini idari yönden ibra etmeyen 358 üye belirledi.

Mevcut yönetimin Denetleme Kurulu da ibra olmadı ve sarı-kırmızılı kulüp bir ay içinde seçim kararı almak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.