Mustafa Cengiz: ''taraftar Varsa Biz De Varız!''

Mustafa Cengiz: ''taraftar Varsa Biz De Varız!''
Voleybol takımının CEV Kupası finalinde Trentino'ya 3-2 yendildği maçı Burhan Felek Spor Salonu'nda izleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, karşılaşmanın ardından konuştu. Mustafa Cengiz, salonu dolduran taraftarların kendisine olan desteğine teşekkür ederken ''Taraftar iyi ki.
Voleybol takımının CEV Kupası finalinde Trentino'ya 3-2 yendildği maçı Burhan Felek Spor Salonu'nda izleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, karşılaşmanın ardından konuştu.

Mustafa Cengiz, salonu dolduran taraftarların kendisine olan desteğine teşekkür ederken ''Taraftar iyi ki var. Onlar var olduğu sürece, biz de varız. Biz de taraftarız. Bütün genel kurul üyeleri de taraftar. İyi ki varlar. Umarım Galatasaray dünyanın zirvesine yürüyüşüne devam eder.'' sözlerini kullandı.

''DAHA DA İYİ OLACAĞIZ''

Voleybol takımını da tebrik eden Cengiz, ''Kadro olarak bizden 10 kat daha yüksek bütçeli bir takımla oynadık. Tabii bunu bahane olarak söylemiyorum. Daha da iyi olacağız. Bizim koç, ikinciliğe bile üzülüyor. Zaten milli takımın da hocası. Hedeflerimiz her zaman yüksek.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.