Mustafa Denizli: "cenk, Arda Gibi Yapıp Sakın Türkiye'ye Gelmesin"

Mustafa Denizli: "cenk, Arda Gibi Yapıp Sakın Türkiye'ye Gelmesin"
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Arda Turan'ın yaşadığı olaylarla ilgili olarak TGRT Haber'de yayınlanan Maç Yeni Başlıyor programına konuştu. İşte Mustafa Denizli'nin konuşmasından öne çıkanlar: "Sportif direktör, ünvan olarak teknik direktörün üstünde görül.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Arda Turan'ın yaşadığı olaylarla ilgili olarak TGRT Haber'de yayınlanan Maç Yeni Başlıyor programına konuştu.

İşte Mustafa Denizli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

"Sportif direktör, ünvan olarak teknik direktörün üstünde görülen bir ünvan. Bu teknik adamın üzerindeki ünvan, taşıyan kii tecrübesiyle, bilgisiyle, tespitleriyle benden daha iyi durumda olabilir mi! Eğer olursa zaten başımızın üzerinde yeri var."

"ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İÇİNDE OLMAK İSTEYENLER..."

"Biz diğerlerinin rakibi olmak pozisyonundayız. Yani diğerleri, şampiyonluk yaşamış takımlar, biz onlara rakip olabilirsek zaten olağanüstü bir başarı yakalamış oluruz. Fakat, şampiyonluk kelimesi işin içine girdiği zaman bu müthiş bir baskı yaratır. Bu manada biz önümüzdeki takımların biraz gerisindeyiz. Telafi edilmeyecek bir durum mu, değil. Ben yıllarca o yarışın içinde olmuşum. O yarışın içinde olmak isteyenler, o yarışın içine girer."

"ARDA'YA SÖYLEDİM, 'TATİLE BİLE GELME' DEDİM"

"Arda Turan'ın yüzüne de söyledim, 'Türkiye'ye tatile bile gelme' dedim. Arda bir değerdir. Ona en büyük dersi kendisi verir. Cenk de Türkiye'ye gelmesin. Kariyeri gerileyecekse gelmesin..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.