Mustafa Denizli: "galatasaray Taraftarı Arda'ya Tepki Göstermez"

Mustafa Denizli: "galatasaray Taraftarı Arda'ya Tepki Göstermez"
Türk futbolunun duayenlerinden Mustafa Denizli, Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak maç öncesinde Arda Turan'ın durumuna değindi.
Türk futbolunun duayenlerinden Mustafa Denizli, Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak maç öncesinde Arda Turan'ın durumuna değindi. Şampiyonluk yolunda ise dikkat çeken tahminlerde bulundu

"G.Saraylılar Arda'ya tepki göstermez" ifadelerine yer veren Mustafa Denizli şöyle konuştu;

"ARDA'YA TEPKİ GÖSTERİLMEZ"

"Arda Turan için çok duygusal bir maç olacağı kesin. 'Galatasaray taraftarları Arda'ya tepkili' diyorsun. Niye tepkili? Galatasaray ve başka kulüpler ona transfer teklifinde bulunmuş da Arda Galatasaray'ı değil başka bir kulübü mü tercih etmiş? Öyle bir şey yok. Üstelik Arda her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söyleyen bir insan. Dolayısıyla ben tepki gösterileceği kanaatinde değilim. Ama tabii ki Arda için böyle bir maçta görev yapmak, daha doğrusu bir insan için duygusallığın ağır bastığı bir ortamda görev yapmak kolay değil. Ama Arda, takımı için her şeyini ortaya koymak mecburiyetindedir"



ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

- Galatasaray-Başakşehir maçını kazanacak takım için 'Şampi...' diyebilir miyiz? Bu maçtaki favoriniz kim?

"Favorim Galatasaray. Ama şunu gözardı edemeyiz; Başakşehir'in şampiyon adayları ile oynadığı dış saha maçlarında alınan sonuçlara bakmak lazım. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarında hangi sonuçları almış? Bu maçlarda Başakşehir'in normalin çok üstünde iyi bir performans gösterdiğini görüyoruz. Ama Türk Telekom Stadı'nda bu havayı yakalayabilirler mi? Çok zor. Zaten maça da bu bilinçle hazırlanıyorlar. Başakşehir kazanırsa "şampiyonluğun en büyük adayı olur.

Galatasaray-Başakşehir maçından çıkacak her sonuç Beşiktaş'ın yararına olacak. Yaşanacak bir beraberlik ise siyah beyazlılar için duble avantaj olur



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.