Mustafa Reşit Akçay'a Göre Hakemler Cesur Olmalı

Mustafa Reşit Akçay'a Göre Hakemler Cesur Olmalı
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'i 3-2'lik skorla mağlup etti.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Başakşehir'in oyun formatının kendilerinin de oyun formatlarını şekillendirdiğini söyledi. Akçay ayrıca, hakemlerin karar verirken cesur olması gerektiğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'i 3-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bu maçla alakalı her iki takımın da farklı vizyonları vardı. Maçın başında Başakşehir'in oyun formatı bizim de oyun formatımızı şekillendirmemize neden oldu. Bu maçın bu kadar iyi olmasının nedenlerinden bir tanesi de oyuncularımın bireysel özelliklerinin yanı sıra Başakşehir'in oyun formatıydı. Bundan dolayı Başakşehir heyetini kutlamak istiyorum. Futbolu güzelleştirmek adına iyi hamle yaptılar. Biz de buna cevap verdi" şeklinde konuştu.

"BEN GARANTİCİ TEKNİK ADAMIM"

Basın mensuplarının Osmanlıspor'un hedeflerinin sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, "Ben garantici teknik adamım. Futbolun kendi cezalandırması var. Büyük konuşmak yerine etap etap gitmeyi tercih ederim. Altlardan yeni kurtulduk. Bundan sonra maçlara tek tek bakmak istiyoruz" diye cevap verdi.

"HAKEMLERİN CESUR OLMASI GEREKİYOR"

Basın mensuplarının verilmeyen penaltılarla ilgili sorusu üzerine Akçay, "Bu kurumlar yaşayacak. Hakemlerin cesur olması gerekiyor. Bir yanlışı başka bir yanlış ile düzeltmek doğru değil. Bu camiayı da korumak, kollamak ve gelişmesine yardım etmek gerekiyor. Bunu da ben kazanmış biri olarak çok rahat söyleyebilirim. Ama bunun bana ve kulübüme yararı yok. Buraya çıkanların Türk futbolunu düşündüğümüzde dikkatli, doğru konuşmalar yapmalı, tehdit edici olmayan, problem olan konuşmalar yapmamalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.