(Düzeltme) Albay Cice’den Dernek Başkanlarına Ziyaret

(Düzeltme) Albay Cice’den Dernek Başkanlarına Ziyaret
Van İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cafer Uğur ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit...

Van İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cafer Uğur ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman'ı ziyaret etti.

Kurmay Albay Cice, beraberindeki Van İl Jandarma Komutanlığı heyetiyle dernekleri ziyaret etti. Dernek başkanlarıyla bir süre görüşen Cice, "Aziz şehitlerimizi şükranla anarken, gazilerimize sağlık dolu uzun ömür diliyorum. Canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehit ve gazilerimizin hep yanında olduk. Devletimiz ve jandarma ailesi olarak gazi ve güvenlik korucuları derneklerimizi ziyarette bulunduk. Onlar için yapmamız gereken hizmetleri paylaştık" dedi.

Dernek başkanları ise yapılan ziyaretten ötürü Van İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Türker Cice'ye teşekkür ederek, "Her zaman yanımızda oldular, her türlü sorunlarımıza el attıkları için kendilerine teşekkür ederiz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.