Sason’da Yapılan Asma Köprüler Hizmete Açıldı

Sason’da Yapılan Asma Köprüler Hizmete Açıldı
Batman'ın Sason ilçesinden geçen Sason Çayı üzerinde bulunan Ergünü, Çayırlı ve Çalışırlar köylerinde yapımı tamamlanan 3 asma köprü hizmete...

Batman'ın Sason ilçesinden geçen Sason Çayı üzerinde bulunan Ergünü, Çayırlı ve Çalışırlar köylerinde yapımı tamamlanan 3 asma köprü hizmete açıldı.

Sason Kaymakamlığından köprülerin hizmete açıldığına dair açıklama yapıldı. Açıklamada, "Sason Çayı civarında bulunan köylerimizde yaşayan öğrencilerin geçiş güzergahları dikkate alınarak eğitim öğretimin aksamaması ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımlarının daha sağlıklı bir şekilde sağlayabilmeleri için son derece önemli olan noktalara yapılan asma köprüler hizmete açılmıştır" denildi.

Konu ile ilgili Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serdar Şahin de bir açıklama yaptı. Şahin, "Kaymakamımız Ökkeş Beyaz'ın hassasiyetle üzerinde durduğu, yapımı konusunda gayret sarf ettiğini ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımlarının daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz. İlçemize yeni yapılan bu asma köprüler ile köylerimizin uzak mahallelerinde bulunan vatandaşlarımızın ulaşım sorunu büyük ölçüde giderilmiş oldu. Bunların dışında Ergünü köyünde bulunan ve 2007 yılında yapılan 72 metre uzunluğundaki asma köprünün de gerekli onarımları yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Sason’da Yapılan Asma Köprüler Hizmete Açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.