Turkcell’de ‘Hesabım’ Zirvede

Turkcell’de ‘Hesabım’ Zirvede
'Hesabım', Turkcell'in tüm uygulamaları içerisinde en çok bilinen ve tavsiye edilen uygulaması olarak zirvede yer aldı.

'Hesabım', Turkcell'in tüm uygulamaları içerisinde en çok bilinen ve tavsiye edilen uygulaması olarak zirvede yer aldı.

Turkcell'in, müşterilerinin işlemlerini kendi kendilerine yapabilmelerini sağlayan Hesabım uygulaması, 25 milyondan fazla kez indirildi. Hesabım, Turkcell'in tüm uygulamaları içerisinde en çok bilinen ve tavsiye edilen uygulaması olarak zirvede yer aldı.

Araştırma şirketi Nielsen'in yaptığı çalışmaya göre "Hesabım" Turkcell'in en bilinen uygulaması oldu. Aynı zamanda Turkcell'in en çok tavsiye edilen uygulaması haline gelen Hesabım, Apple Store popüler uygulamalar listesinde de çok uzun bir süredir üst sıralardaki yerini koruyor. Araştırma sonuçlarına göre; aranan her şeyin olması ve pratik olması, Turkcell Hesabım'ın tavsiye edilme nedenleri arasında üst sıralarda yer alıyor.

Turkcell'liler Hesabım'dan vazgeçemiyor

Şu ana kadar toplam 25 milyon 300 bin kez indirilen Turkcell Hesabım uygulamasını kullananlar, ayda yaklaşık 70 milyon kez kalan kullanımlarını kontrol ederken, 16 milyon kez de faturalarına bakıyor. Kullanıcılar ayda 1 milyon sarı kutu hediyesine Turkcell Hesabım'dan ulaşırken 200 bin fatura Turkcell Hesabım uygulaması sayesinde ödeniyor. Yaklaşık 270 bin kampanya da yine Hesabım uygulaması üzerinden satın alınıyor.

Hesabım'da en çok Cuma günleri Salla Kazan yapılıyor

Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden "Salla Kazan" yapan Turkcell'liler, internet, dakika ile TV+, BiP ve fizy servislerine ücretsiz abonelik kazanıyor. Her Cuma günü yeni hediye kazanma şansı yakalayan Turkcell'liler yakından takip ettikleri bu kampanyayı en çok Cuma günü kullanırken en fazla Salla Kazan yapılan saatin Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece olması dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.