Beşiktaş'ta Forvet Için 'bekle-Gör' Politikası

Beşiktaş'ta Forvet Için 'bekle-Gör' Politikası
Transferde kadrosuna genç oyunculardan Dorukhan ve Güven'i katan Beşiktaş Yönetimi, forvet transferi için uyguladığı bekle-gör taktiğini temmuz ayı ortasına karar devam ettirme kararı aldı. Negredo ve Love'un henüz kulüp bulamaması nedeniyle, yerli-yabancı forvet adaylarında iler.
Transferde kadrosuna genç oyunculardan Dorukhan ve Güven'i katan Beşiktaş Yönetimi, forvet transferi için uyguladığı bekle-gör taktiğini temmuz ayı ortasına karar devam ettirme kararı aldı.

Negredo ve Love'un henüz kulüp bulamaması nedeniyle, yerli-yabancı forvet adaylarında ilerleme sağlayamayan siyah-beyazlı yönetim, önceliğine yine Burak Yılmaz'ı aldı. Yeni sezona yeni bir forvetle girmesine kesin gözüyle bakıldığı için, menajerler tarafından önerilen isimleri beklemede tutan Beşiktaş Yönetimi, gerekirse forvet transferini ağustos ayına sarkıtacak. Negredo ve Love gitmeden, golcü alarak bütçeyi aşmak istemeyen siyah-beyazlı kulüp, önce Burak Yılmaz'ın bonservis meselesini çözmesini bekleyecek.

Trabzonspor'a oyuncu vererek bu transferi bitirmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, Burak'ı alması halinde, ikinci bir golcü girişimi için Şenol Güneş'in raporunu bekleyecek. Siyah-beyazlı teknik adamın birinci önceliğinin Burak Yılmaz olması nedeniyle, şimdilik sadece bu isim üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş Yönetimi, talep gelmesi halinde ikinci forvet mevkisine genç bir isim alarak çözmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.